Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Berendi Zoltánné Viki vagyok Tatáról. Tanító-óvodapedagógusként szinte "munkaköri kötelességem" kreatívnak lenni. Emellé még jön a kb.35 éves néptáncos múlt, ami nagyban befolyásolja a minta és színválasztásomat. Még nagymamámtól tanultam horgolni 2. osztályos koromban. Szintén az általános iskola ... (tovább)
2012 óta foglalkozom saját, vegyszermentes kertemből fűszernövények és kerti gyümölcsök valamint erdei termések feldolgozásával. Szörpöket, lekvárokat, teakeverékeket, fűszereket és kenőkéket készítek, melyek tartósítószert, adalékanyagokat nem tartalmaznak. Szörpjeim csökkentett cukortartalmúak, le ... (tovább)
A Brigád története csupán 2013- ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Természetesen Ezerjót.  Azóta mi történt? Egyre több területet kezdtünk el művelni, szőlőt telepítettünk a számunkra legkedvesebb dűlőkben, újabb- és újabb fajtákkal ismerkedtünk meg, f ... (tovább)
A termékek előállítását megváltozott munkaképességű (autista, fogyatékkal élő és egészségkárosodott) fiatalok és felnőttek végzik, a legnagyobb odafigyeléssel, az élelmiszer-előállítási előírások szerint.Termékeink mindegyike adalékanyag - és tartósítószermentes, csomagolásuk környezetkímélő. ... (tovább)
A Farkas tanya Tata határában egy idilli hely az állatoknak. Nyugalom, csend, tiszta levegő, finom takarmány, szerető gondoskodás veszi őket körül. Trappisták, parenyicák, grillsajt, krémtúrók, krémsajtok, feta, joghurtok készülnek, sok szeretettel és finom ízekkel.
Rózsika vagyok, gyógynövényes gyógymasszőr. 1990-től foglalkozom a gyógyítással, gyógymasszőrként ismerkedtem meg a gyógynövényekkel, és már ekkor is a betegeknek ajánlottam a gyógynövényeket, olajokkal kezeltem őket. Megismerkedtem a pakolással, a vízgyógyászattal. Saját kertet szerettem volna, aho ... (tovább)
Mi vagyunk a Fejes Család. Egészen pontosan már mi sem tudjuk, de biztosan nem kevesebb mint a 36. ribizli szüretünk következik a Kisalföld napsütötte domboldalán 2019. június 20 - július 10. között. Ekkor aratjuk fekete ribizlinket, mely immár 12 éve nem látott vegyszert. A termesztett fajtáink ( ... (tovább)
Kocson termelem meg saját magam, valamint régi és új vásárlóim számára a szezonális zöldség- és gyümölcsöket. A gyümölcsösömet az egyetemi tanulmányaim megkezdését követően 10 éve telepítettem, amit folyamatosan bővítek újabb és újabb faj -és fajtákkal. Zöldségek terén is mindig próbálkozom a már jó ... (tovább)
Olyan termékeket találsz nálunk, amiket csereberére, ingyenes átvételre szánunk. Van pl. egy Könyvespolcunk, ahová használt, de jó állapotú könyveket rakunk fel és innen megrendelheted. Ha van otthon jó állapotú könyved, amit ingyen feltennél, fotózd be és küldd el nekünk a képet. A felajánlott köny ... (tovább)
Családi vállalkozásként működünk Tatán. Specialitásunk, hogy kizárólag magyar környezetbarát és öko tisztítószereket és mosószereket forgalmazunk. A kiürült flakonokat, kannákat visszagyűjtjük, átadó napon várjuk vissza kiöblített állapotban.
Egy kétfős mini-vállalkozás keretében hozzuk Budapestre ezt a tiszta, szűretlen, extraszűz olívaolajat, mely a Peloponnészoszról, a Kyparissia várost övező falvakból származik. Peloponnészoszi útjaink 2009-ben kezdődtek, amikor a családunk angol fele Kyparissiába költözött. Azóta félig-meddig mi m ... (tovább)
Keindl Győző vagyok, növényvédő-termesztő technikus. Hobbym a rajzolás, írás,formatervezés, kutatás. Érdeklődöm az egyszerű mechanika(technikai múzeumok) , a szépség,(külföldi könyvtárak gyűjteményei) bölcsesség, az ipari formatervezés, pszichológia, pszichoszomatika iránt. A pszichoszomatika ... (tovább)
    Irmus és Csaba vagyunk. Gombatermesztéssel foglalkozunk Tatabánya-Síkvőlgypusztán. 20 éve kezdtük, pár nm-es pincében, mára már saját telephelyünkön 2x250 nm fóliasátorban szedjük naponta a friss siitake és csiperke gombát. Pár éve foglalkoztat a gondolat,hogy a méhészet legyen a hivatásunk. 20 ... (tovább)
16 éve kezdődött a szerelem.. Adott volt egy kert virágokkal, gyümölcsfákkal, fűszernövényekkel, homoktövissel. Sok - sok gyűjtögetés, vásárlás és csere után, ma már több mint száz-féle növénnyel rendelkezünk. Vegyszermentesen próbálunk kertészkedni. A kínálat folyamatosan bővül, természetesen az id ... (tovább)
Kozma Ani vagyon, egy igazán varázslatos helyen élek, Tatán, 15 perc sétára lakom a tatai Öreg-tótól. Szerintem a legszebb város Magyarországon. Ilyen gyönyörű helyen készülnek a műveim. Egy kisfiú boldog édesanyja vagyok, akinek rengeteg mesét, mondókát szoktam olvasni, ami ráadásul egy tökéletes, ... (tovább)
Anna és Dávid, egy fiatal pár vagyunk, a Macaron Manufaktúra megálmodói, akik szenvedélye a gasztronómia. 2020-ban sütöttünk először macaront, melyekkel családtagjaink születésnapi tortáját dekoráltuk. A család körében igen kedveltté váltak a francia desszertjeink, így szerettük volna megosztani ezt ... (tovább)
levendula
Sziasztok!Melinda és Csaba vagyunk Isztimérről,mikrozöldség termesztéssel foglalkozunk első sorban.2 éve kezdtük tevékenységünnket,folyamatosan fejlesztünk és szélesítjük a szuper élelmiszernek számító kis növényeink palettáját.Vegyszermentesen űzzük tevékenységünket ahol a mikrozöldeken kívül leven ... (tovább)
Orbán Szilveszter Lajos vagyok, 30 éve dolgozom a hentes szakmában. Mestervizsgával 11 éve rendelkezem. 15 éve családommal őstermelőként állítjuk elő termékeinket. Saját termőföldtől, az asztalig teljes folyamattal érjük el, hogy az általunk készített hentes áruk a legmagasabb színvonalat képviseljé ... (tovább)
2008-ban álmodtuk meg a Pelle-Molnár Kézműves Bonbont. Célunk, hogy olyan csokoládés finomságokat készítsünk, amiket bármikor nyugodt lelkiismerettel tudunk saját lányainknak is adni. Nem használunk mesterséges aromát, színezéket, tartósítószert.
Pékségünk 1992-ben kezdte el működését, majd 1996-ban a hagyományos fehér pékáruk mellett a teljes kiőrlésű lisztekből készült kenyerek és sütemények készítését. Fő profilunk bio kenyerek, bio lisztek és bio péksütemények gyártása. A Piszkei Öko Kft az ország első biomalma és biopéksége. Piszkei b ... (tovább)
Családi őstermelésben működik kertészetünk. Természetes termesztési móddal. Rengeteg féle zöldségpalántával foglalkozunk.
Szűcs István vagyok már évek óta foglalkozom zöldségek és gyümölcsök termesztésével saját célra. Kertem Környén található, 2db 70nm-es fóliasátor egészíti ki a szabadföldben nevelt terményeimet. Organikus és műtrágyamentes gazdálkodást folytatok (istállótrágyával és saját készítésű komposzttal trágy ... (tovább)
Antibiotikum és GMO mentes húsok! (Csirke, nyúl, kacsa) Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok. Az alap koncepció a MINŐSÉGI baromfi előállítása. A madaraim ténylegesen gabona alapú takarmányon nevelkednek, kukorica dara és egyéb szemes gabonával kiegészítve. Az idei évtől ... (tovább)
Kóstolt már teljes értékű mézet? A teljes értékű méz (raw honey = természetes módon kristályosodott, kimelegítetlen méz) tartalmazza a mézek közül a legnagyobb mennyiségben azokat az ún. “inhibin” anyagokat, amelyek gátolják a baktériumok, gombák fejlődését és károsítják a vírusokat. Ezeknek az anya ... (tovább)
Horváth János Koppány, bicskei, mezőgazdasági vállalkozó vagyok. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, mint Környezetgazdálkodási agrármérnök. Családommal a kertészetben és az állattartásban találtuk meg számításainkat. Alapelvem: a vegyszermentes gazdálkodás! Fő profilom dió - é ... (tovább)
Családi összefogásunk gyümölcse a Tövis Porta, melyet pár éve azzal a céllal hoztunk létre, hogy jó minőségű termékekkel tudjuk képviselni a hazai kistermelői ágazatot. Portékáink között elsősorban homoktövis termékek találhatóak meg: eme sokrétű növény gyümölcséből préslevet, mag-héj őrleményt, lek ... (tovább)
A Szomor melletti gazdaság 1994-ben kezdte meg működését. Következő évben kezdtek el szakosodni a gyümölcstermesztés irányába. Ma alma, őszibarack, nektarin, kajszi, cseresznye, meggy, szilva, homoktövis és mandulatermesztést folytatnak. Többféle ízesítésű almalevet kínálnak amiben nemcsak az alma, ... (tovább)
A hosszútávon fenntartható, természeti és kulturális értékeken alapuló Vértesi Natúrpark területén élő bivaly és szürkemarha állományból származik Viszló Levente, őstermelő kínálata.  
Tradicionális magyar rétes. Nagyanyáink örökségét tovább éltetve készítem a réteseim. Hobby és munka. Sok embernek szeretnék ôrömet okozni nosztalgikus és új ízekkel egyaránt.