Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még) Kenyereim vadkovászosak. Többi termékemben is kizárólag jó minőségű alapanyagokat használok: tejet, vajat (nem margarint!), túrót, tojást, magokat és liszteket. Termékeim adalékanyag mentesek. Fontos tudnivaló, hogy kenyereim hosszú érlelési idej ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még)   Berendi Zoltánné Viki vagyok Tatáról. Tanító-óvodapedagógusként szinte "munkaköri kötelességem" kreatívnak lenni. Emellé még jön a kb.35 éves néptáncos múlt, ami nagyban befolyásolja a minta és színválasztásomat. Még nagymamámtól tanultam horgolni ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még)   A Brigád története csupán 2013- ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Természetesen Ezerjót.  Azóta mi történt? Egyre több területet kezdtünk el művelni, szőlőt telepítettünk a számunkra legkedvesebb dű ... (tovább)
CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon)   A termékek előállítását megváltozott munkaképességű (autista, fogyatékkal élő és egészségkárosodott) fiatalok és felnőttek végzik, a legnagyobb odafigyeléssel, az élelmiszer-előállítási előírások szerint.Termékeink mindegyike adalékanyag - és tartósítószerment ... (tovább)
A PIACON IS MEGTALÁLOD A Farkas tanya Tata határában egy idilli hely az állatoknak. Nyugalom, csend, tiszta levegő, finom takarmány, szerető gondoskodás veszi őket körül. Trappisták, parenyicák, grillsajt, krémtúrók, krémsajtok, feta, joghurtok készülnek, sok szeretettel és finom ízekkel. ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE Kistermelői vállalkozásunkban gyógygomba kivonatokat készítünk, általunk termesztett gyógyhatású gombáinkból. 2 éve indultunk el a gondolattal, hogy minőségi élelmiszert szeretnénk előállítani, amely saját, fenntartható gazdálkodásból származik és megbízhatóan vegyszerme ... (tovább)
Olyan termékeket találsz nálunk, amiket csereberére, ingyenes átvételre szánunk. Van pl. egy Könyvespolcunk, ahová használt, de jó állapotú könyveket rakunk fel és innen megrendelheted. Ha van otthon jó állapotú könyved, amit ingyen feltennél, fotózd be és küldd el nekünk a képet. A felajánlott köny ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE, JELENLEG CSAK SIITAKE GOMBA ELÉRHETŐ. - Irmus és Csaba vagyunk. Gombatermesztéssel foglalkozunk Tatabánya-Síkvőlgypusztán. 20 éve kezdtük, pár nm-es pincében, mára már saját telephelyünkön 2x250 nm fóliasátorban szedjük naponta a friss siitake és csiperke gombát. Pár év ... (tovább)
MEGTALÁLOD KÉTHETENTE A PIACON (és kártyával is fizethetsz nála) 16 éve kezdődött a szerelem.. Adott volt egy kert virágokkal, gyümölcsfákkal, fűszernövényekkel, homoktövissel. Sok - sok gyűjtögetés, vásárlás és csere után, ma már több mint száz-féle növénnyel rendelkezünk. Vegyszermentesen próbálu ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még)   Szomódi kisvállalkozásunk környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készít - 21 féle illattal, rengeteg féle színben, formában és külsővel. Minden termékünk repce- és/vagy szójaviasszal készül, mely amellett, hogy vegán és állatkísérletment ... (tovább)
IDŐNKÉNT A PIACON IS MEGTALÁLOD, de ha mindenképpen szeretnél kombuchát, a.rendeléssel biztosra mehetsz. A Magyar Kombucha házi készítésű, kézműves termék. Az egyetlen Magyarországon gyártott tömény formájú természetes erjesztésű KOMBUCHA ÜDÍTŐITAL (értsd: hígitatlan, nem koncentrátumból készült). ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még)  Hiteles, érthető, vagány bisztrófogásokat készítünk. Kitűnő, friss alapanyagok, őszinte érdeklődés.
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE  (nincs a piacon még)  Szívvel, lélekkel. Az alkotás, a kreativitás, a kézműves dolgok készítése gyerekkoromra nyúlik vissza, amikor többnyire az alkotás vágya és a családtagoknak szerzett öröm motivált. Mostanra már Környei kisvállalkozásomban készítem a különböző ter ... (tovább)
CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon) 2008-ban álmodtuk meg a Pelle-Molnár Kézműves Bonbont. Célunk, hogy olyan csokoládés finomságokat készítsünk, amiket bármikor nyugodt lelkiismerettel tudunk saját lányainknak is adni. Nem használunk mesterséges aromát, színezéket, tartósítószert. ... (tovább)
CSAK MEGRENDELÉSRE  (nincs a piacon) Pékségünk 1992-ben kezdte el működését, majd 1996-ban a hagyományos fehér pékáruk mellett a teljes kiőrlésű lisztekből készült kenyerek és sütemények készítését. Fő profilunk bio kenyerek, bio lisztek és bio péksütemények gyártása. A Piszkei Öko Kft az ország el ... (tovább)
AZ ITT SZEREPLŐ PALÁNTÁK CSAK MEGRENDELÉSRE: A PIACON MÁS VIRÁG ÉS PALÁNTA KÍNÁLAT VAN Családi őstermelésben működik kertészetünk. Természetes termesztési móddal. Rengeteg féle zöldségpalántával foglalkozunk.
A PIACON IS MEGTALÁLOD Kóstolt már teljes értékű mézet? A teljes értékű méz (raw honey = természetes módon kristályosodott, kimelegítetlen méz) tartalmazza a mézek közül a legnagyobb mennyiségben azokat az ún. “inhibin” anyagokat, amelyek gátolják a baktériumok, gombák fejlődését és károsítják a ví ... (tovább)
JELENLEG CSAK RENDELÉSRE SZÁLLÍT. Horváth János Koppány, bicskei, mezőgazdasági vállalkozó vagyok. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, mint Környezetgazdálkodási agrármérnök. Családommal a kertészetben és az állattartásban találtuk meg számításainkat. Alapelvem: a vegyszermentes ... (tovább)
A PIACON IS MEGTALÁLOD Családi összefogásunk gyümölcse a Tövis Porta, melyet pár éve azzal a céllal hoztunk létre, hogy jó minőségű termékekkel tudjuk képviselni a hazai kistermelői ágazatot. Portékáink között elsősorban homoktövis termékek találhatóak meg: eme sokrétű növény gyümölcséből préslevet ... (tovább)
EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE  (nincs a piacon még) A Turay Családi Pincészetet működtető Turay család története a 17. századig nyúlik vissza. A történeti kutatásoknak köszönhetően kiderült, hogy a Turayak már 12 generáció óta művelnek szőlőt, de a 20. század viharos történelmi időszaka alatt a szőlő ... (tovább)
CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon) A Szomor melletti gazdaság 1994-ben kezdte meg működését. Következő évben kezdtek el szakosodni a gyümölcstermesztés irányába. Ma alma, őszibarack, nektarin, kajszi, cseresznye, meggy, szilva, homoktövis és mandulatermesztést folytatnak. Többféle ízesítésű almale ... (tovább)
A PIACON IS MEGTALÁLOD, NAGYOBB KÍNÁLATTAL Tradicionális magyar rétes. Nagyanyáink örökségét tovább éltetve készítem a réteseim. Hobby és munka. Sok embernek szeretnék örömet okozni nosztalgikus és új ízekkel egyaránt.