Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Rendelési és weboldal információk

Rendelési és weboldal információk

A Gerecse Szatyor 2022.06.11-től bezárt.

 

 

 

 

 

 

Rendelés menete: 

A rendelés regisztrációhoz kötött, csak Tatabányán és környékén élőknek elérhető. Postázni nem tudunk.

A megrendelt termékeket kérésre házhozszállítjuk. A házhozszállítás díjait a kosár oldalon jelzi a rendszer településenként.  

Jelenleg kiszállítással elért települések: Dunaalmás, Szomód, Dad, Vértesboglár, Oroszlány, Kecskéd, Szár, Szárliget, Baj, Tata, Környe, Vértesszőlős, Tatabánya.

Átvételi pontjainkon az összekészített csomag díjmentesen átvehető péntekenként

                             Tata, Somogyi Béla utca 39. 16:15 és 16:45 között,

                             Tatabánya Öreg Piac (Intersparral szembeni oldal) 17:30 és 18 óra között.

-Regisztráció után e-mailben kapott regisztrációt aktiválva léphetsz be a webáruházba. 

-Webáruházunk minden héten hétfőn 0.00 perckor nyit és szerdán 24.00-kor zár. Termékeket ezidő alatt tudsz csak a kosaradba tenni vagy kivenni.

-A kosár automatikusan zár szerdán 24.00-kor, előbb nem tudod zárni, vagy rendelésed elküldeni.

Ami szerdán a kosárban van, azt kapják meg rendelésként a termelők. Kérlek csak azt tedd a kosaradba, amit valóban meg szeretnél vásárolni, ha meggondoltad magad vedd ki belőle. 

- A megrendelt termékeket péntekenként szállítjuk házhoz 16.00-20.00 óra között. Bankkártyás fizetés nem lehetséges, csak készpénzt tudunk elfogadni. Kérünk, ha tudsz, készülj apróval is, nem minden esetben tudunk nagy címletből visszaadni.

 - Kérjük, hogy a személyes átvételhez hozz magaddal saját szatyrot vagy táskát, mert a csomagok összekészítéshez használt ládákat és dobozokat nem tudjuk nélkülözni.
Ha házhozszállítást választottál, szintén megkérünk rá, hogy kézhezvétel után pakold át a rendelt termékeket a saját kosaradba, és a ládákat, dobozokat küldd vissza a futárral.

 - Amennyiben összeállsz másokkal a kiszállítás során és egy címre kéritek mindannyiótok ládáját, csak egyszer számoljuk fel a kiszállítási díjat. Kérjük, jelezd emailben, ha valakivel közösen kéred a kiszállítást, és nem a saját címedre.

 - Örömmel visszavesszük termelőinktől kapott tartóidat: tojástartót (fürjtojásét is) korlátlan mennyiségben, mikrozöldséges dobozt, gombák műanyag tartóját, mézes-, szörpös-, lekváros-, savanyúságos üvegeket, Macaronos üvegeket, stb.

Ha bármi kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a gerecseszatyor kukac gmail.com címen 

Weboldal használati tippek:

KERESÉS:

A felső zöld sáv jobb oldalán van egy kereső ikon, ha pl tudod, hogy konkrétan mit keresel (pl paradicsom)

A Termelőink menüpont alatt egyesével is végigböngészheted kínálatukat.

Ha már beléptél a termékekhez, bal oldalon láthatóak a termékcsoportok (élelmiszer, tisztítószer, kozmetikum, stb.)

EMLÉKEZTETŐ:

A Profilodban látsz egy 'Emlékeztető' feliratú gombot, azalatt beállíthatod, melyik nap,melyik órájában kapj emlékeztető e-mailt, hogy ne maradj le a heti rendelésről. (egy sorban a 'Rendszeres termékek' beállításával, ahol kedvenceidet, vagyis a sűrűn rendelt termékeket adhatod meg)

KISZÁLLÍTÁS: 

A KISZÁLLÍTÁS lehetőségét mindig válasszátok ki, ha kéritek: igen, akkor is, ha az elmúlt összes alkalommal így rendeltetek eddig. Mindig csak az adott heti rendelést veszi a rendszer, ha ahhoz nem választottátok, sajnos nem úgy kerül be hozzánk.

KEDVENCEK:

Ha egy bizonyos terméket szeretsz, és sokszor rendelsz, be tudod magadnak tenni 'kedvencek' közé (vagyis rendszeres terméknek), így egyszerűbb lesz mindig megtalálnod, gyorsan a kosaradba is tudod tenni - fent, a kosár ikon melletti szivecske alatt megtalálhatóak ezek a rendszeres termékek. Ehhez az adott termék lapján jobb felül a szivecskét kell csak megnyomnod. Ezt később ugyanilyen egyszerűen ki is tudod venni.

HÍRLEVÉL:

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy biztosan ne maradj le a heti újdonságokról, egyúttal így eszedbe juttatjuk, hogy újra megnyílt a heti rendelési felület, lehet újra rendelni :) Az oldal legalján találod a feliratkozási lehetőséget.