Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Rendelési és weboldal információk

Rendelési és weboldal információk

 

A Gerecse Szatyor 2023 február 14-én újra megnyitotta webshopját,

2023. március 3. óta pedig Termelői Piaccal vár Szomódon, a Tájházban, péntekenként 16:30-18:30 között! 

(Szomód, Tatai utca 2.) Parkolás lejjebb, a másik oldalon a bölcsöde előtt, vagy tovább, a kanyar után jobb oldalt a parkolóban.

 

Továbbra is vannak termelők, akiktől CSAK ELŐRENDELÉS lehetséges, őket a piacon nem találod meg. Ezért a Termelőink menüpontban a felsorolásban minden termelő neve előtt láthatod, hogy csak előrendelhető, vagy piacon is megtalálható a terméke.

RENDELÉS MENETE: 

A rendelés regisztrációhoz kötött, csak Szomódon és környékén élőknek elérhető (jelenleg Szomód, Tata, Tatabánya, Vértesszőlős, Szárliget). Postázni nem tudunk.

Regisztráció után e-mailben kapott regisztrációt aktiválva léphetsz be a rendelési felületre.

Ha az irányítószámoddal nem tudsz regisztrálni, annak oka, hogy nem a kiszállítási mezőnkben van az adott település, ezesetben kérlek, jelezd nekünk a gerecseszatyor kukac gmail pont com e-mail címen.

Weboldalunk minden héten hétfőn 0.00 perckor nyit és szerdán 24.00-kor zár. Termékeket ezidő alatt tudsz csak a kosaradba tenni vagy kivenni.

Kivéve: Sütnikék' Gasztroműhely termékei, melyekre szerda 14 óráig lehet csak rendelést leadni.

A kosár automatikusan zár szerdán 24.00-kor, előbb nem tudod zárni, vagy rendelésed elküldeni.

Ami szerdán a kosárban van, azt kapják meg rendelésként a termelők. Kérlek csak azt tedd a kosaradba, amit valóban meg szeretnél vásárolni, ha meggondoltad magad vedd ki belőle.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Átvételi pontunkon az összekészített csomag díjmentesen átvehető péntekenként

                             Szomódi Tájház, Tatai utca 2., 16:30 és 18:30 között             

Kérjük, hogy a személyes átvételhez hozz magaddal saját szatyrot vagy táskát, mert a csomagok összekészítéshez használt ládákat és dobozokat nem tudjuk nélkülözni.
 

Örömmel visszavesszük termelőinktől kapott tartóidat: tojástartót (fürjtojásét is) korlátlan mennyiségben, mikrozöldséges dobozt, gombák műanyag tartóját, mézes-, szörpös-, lekváros-, savanyúságos üvegeket, stb.

Az előrendeléseket csak készpénzben tudod kifizetni.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A megrendelt termékeket házhozszállítjuk, péntek 17-20 óra között, amennyiben az adott rendelésnél bejelölted a szállítási igényt és a címet (tehát minden leadott rendelésnél be kell jelölni, kérsz-e szállítást).

Jelenleg kiszállítással elért települések: Szomód, Tata, Tatabánya, Vértesszőlős, Szárliget. 

A házhozszállítás díjait a kosár oldalon jelzi a rendszer településenként.

 Amennyiben összeállsz másokkal a kiszállítás során és egy címre kéritek mindannyiótok ládáját, csak egyszer számoljuk fel a kiszállítási díjat. Kérjük, jelezd emailben, ha valakivel közösen kéred a kiszállítást, és nem a saját címedre.

Bankkártyás fizetés nem lehetséges, csak készpénzt tudunk elfogadni. Kérünk, ha tudsz, készülj apróval is, nem minden esetben tudunk nagy címletből visszaadni.

Ha házhozszállítást választottál, megkérünk rá, hogy kézhezvétel után pakold át a rendelt termékeket a saját kosaradba, és a ládákat, dobozokat küldd vissza a futárral.

Ha bármi kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a gerecseszatyor kukac gmail.com címen 

 

Weboldal használati tippek:

KERESÉS:

A felső zöld sáv jobb oldalán van egy kereső ikon, ha pl tudod, hogy konkrétan mit keresel (pl paradicsom)

A Termelőink menüpont alatt egyesével is végigböngészheted kínálatukat.

Ha már beléptél a termékekhez, bal oldalon láthatóak a termékcsoportok (élelmiszer, tisztítószer, kozmetikum, stb.)

EMLÉKEZTETŐ:

A Profilodban látsz egy 'Emlékeztető' feliratú gombot, azalatt beállíthatod, melyik nap,melyik órájában kapj emlékeztető e-mailt, hogy ne maradj le a heti rendelésről. (egy sorban a 'Rendszeres termékek' beállításával, ahol kedvenceidet, vagyis a sűrűn rendelt termékeket adhatod meg)

KISZÁLLÍTÁS: 

A KISZÁLLÍTÁS lehetőségét mindig válasszátok ki, ha kéritek: igen, akkor is, ha az elmúlt összes alkalommal így rendeltetek eddig. Mindig csak az adott heti rendelést veszi a rendszer, ha ahhoz nem választottátok, sajnos nem úgy kerül be hozzánk.

KEDVENCEK:

Ha egy bizonyos terméket szeretsz, és sokszor rendelsz, be tudod magadnak tenni 'kedvencek' közé (vagyis rendszeres terméknek), így egyszerűbb lesz mindig megtalálnod, gyorsan a kosaradba is tudod tenni - fent, a kosár ikon melletti szivecske alatt megtalálhatóak ezek a rendszeres termékek. Ehhez az adott termék lapján jobb felül a szivecskét kell csak megnyomnod. Ezt később ugyanilyen egyszerűen ki is tudod venni.

HÍRLEVÉL:

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy biztosan ne maradj le a heti újdonságokról, egyúttal így eszedbe juttatjuk, hogy újra megnyílt a heti rendelési felület, lehet újra rendelni :) Az oldal legalján találod a feliratkozási lehetőséget.