1 doboz 3 kg Hőkezeléssel tartósítva. Tartósítószert és adalékot (E) nem tartalmaz. "Van, aki inna ribizli-levet, de túl savanyúnak találja.....ezért a tartályban akácmézet keverünk hozzá, és így kb. 25%-kal megemeljük a cukor-fokát. Így a ribizli egy hasonlóan nemes és egészséges dologgal, a mézzel találkozik, sokkal kellemesebb, de még mindig egészséges. Természetesen van némi vitamin-veszteség a hőkezelés során, de így vegyi anyag, tartósító szer használata nélkül 10-12 hónapra megoldott a tartósítás, a friss, mézzel édesített fekete ribizli levünket egész évben ihatjuk, kis csap segítségével decinként adagolhatjuk! Felbontás után mi hűtőbe szoktuk tenni, biztos ami biztos....de ez nem kötelező, inkább túlzott óvatosság. Így is markáns ribizli - íz, de sokkal szelídebb!"
100 % gyümölcstartalom - alma és sárgabarack