Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Levendulás termékek

Levendula mintás Kenyeres Zsák szett

Frissen tart, újra és újra használható, szettben a környezettudatos élethez. Ha te is egyike vagy azoknak akik szeretnének kevesebb hulladékot termelni az otthonukban, akkor a kenyeres zsák, péksütis tasak vagy újra-szalvéta használata jó döntés lehet . Anyaga: kívül pamutvászon, belül vízlepergető, letörölhető PUL anyag. Ez a bélés élelmiszerre és egészségre ártalmatlan anyag, amely kiváló légáteresztő és nedvességzáró tulajdonságánál fogva frissen tartja a bele csomagolt ennivalót. Szükség esetén mosható akár magasabb hőfokon, vagy csak egy nedves ruhával is letörölhető. A szett tartalmaz: 1 db kenyeres zsákot, mérete 44 cm x 31 cm 1 db textilszalvétát, mérete  30 cm x 30 cm 1 db uzsonnás tasakot, mérete 23,5 cm x 22 cm

7950 Ft / csomag
7950 Ft/csomag
%

Virágtál (fehér kerámiatálban)

Nagy Virágtálunkat mutatós fehér kerámia tégelyben kapod meg, 250 gramm szójaviasszal és 3 tiszta pamut kanóccal. A gyönyörű virágdíszeivel igazán különleges ajándék, akár magadnak szánod, akár Szerettedet leped meg vele :) Itt most lila árnyalatokban játszó virágokkal és tiszta, természetes illóolajjal készített, nyugtató Levendula illatunkkal rendelhető (de honlapunkon 20 másik illatunk bármelyikével előrendelheted - https://lelekmelengeto.hu/webshop :)) Természetesen, mint minden gyertyánkat, ezt is kézzel készítjük (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltjük Neked! :)

5450 Ft4900 Ft / db
4900 Ft/db
%

Virágtál (kicsi, levendulás)

Egyszerű, színes kis szépség: kis üvegtégelyünk, egy levendulás nyíló rózsával a közepén. Kis, 100 ml-es üvegtégelyünk találkozása a színes virágainkkal - kizárólag környezetbarát hozzávalókból. :) Ezt itt lila rózsával és ezüst tetővel tudod megrendelni - de a honlapunkon más színekben és 21 illatunk bármelyikével előrendelheted! Természetesen, mint minden gyertyánkat, ezt is kézzel készítjük (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltjük Neked! :) VIllatainkról bővebben ide kattintva olvashatsz.  

3050 Ft2900 Ft / db
2900 Ft/db