Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Lélekmelengető Gyertyák

Lélekmelengető Gyertyák

EGYELŐRE CSAK MEGRENDELÉSRE (nincs a piacon még)

 

Szomódi kisvállalkozásunk környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készít - 21 féle illattal, rengeteg féle színben, formában és külsővel.

Minden termékünk repce- és/vagy szójaviasszal készül, mely amellett, hogy vegán és állatkísérletmentes, a hagyományos paraffin gyertyáknál sokkal tisztább és károsanyagmentesebb anyag. Nem csak az egészségünk és a környezetünk védelme miatt érdemes viszont ilyen gyertyákat égetni: más viaszoknál akár kétszer tovább égnek a mi termékeink, így jóval tovább szórják illatukat is. :)

A környezettudatosság jegyében pedig újragyertyákat is készítünk: ha van olyan kiürült tégelyed, vagy hőálló kerámiád/üveged, amit szívesen látnál és használnál tovább illatgyertyaként, hozd el és feltöltjük Neked viasszal, illattal, élettel!

Ezen a honlapon rendszerint 1-1 terméket találsz, 1-1 illatunkkal - ha a teljes kollekciónk érdekel, látogass el honlapunkra (www.lelekmelengeto.hu) és/vagy márciustól gyere el a péntek délutáni piacra és válogass kedvedre! 

Bármelyik termékünket is választod, a lélekmelengető hatás minddel garantált :)

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
bio
pálmaolajmentes
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
vegán
sls mentes
parabénmentes
állatkísérletmentes
Ár szerint

Csillagjegy gyertya // Oroszlán (kicsi)

Július 22.-től augusztus 21.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, arany fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az éppen aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a hónap szülötteit tudd köszönteni velük. :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+3 illatainkról is ott olvashatsz bővebben.

3050 Ft2900 Ft / db
2900 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Oroszlán (nagy)

Július 22.-től augusztus 21.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az éppen aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a hónap szülötteit tudd köszönteni velük. :)  Ha másik csillagjeggyel vagy többi illatunkkal valamelyikével szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni - és az aktuális 21+3 illatainkról is ott olvashatsz bővebben.

5450 Ft4900 Ft / db
4900 Ft/db

Mini üvegtégelyes illatgyertya

Ebbe a 4,5 cm átmérőjű  kis szépségbe 20 g kiváló minőségű növényi viasz kerül, mely kb. 6 óra tiszta és lélekmelengető gyertyafényt ad. :) Fehér, ezüst, fekete, piros és aranyszínű tetőkkel érhető el - ezek véletlenszerűen kerülnek rá az itt rendelt termékekre.  Tökéletes lehet kis mintaválogatás részeként, ha először csak kipróbálnád illatainkat - vagy akár apró ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp az esküvői vendégek számára! :) (Nagyobb mennyiség rendelése esetén, kérjük, inkább keress minket honlapunkon át, hogy mindent egyeztethessünk és egyedi árajánlatot adhassunk! :)  www.lelekmelengeto.hu) Illatainkról bővebben ide kattintva olvashatsz.  

1350 Ft1200 Ft / db
1200 Ft/db

Napfény - gyertyánk

Ha a napfényt gyertyába lehetne önteni ... ilyen lenne :) Egyedi, különleges márványmintás gyertya, élénk és vidám Napsárga színárnyalatokban! - Közel 240 gramm szója / repceviasz, ami akár 50 órányi tiszta gyertyafényt is adhat - 'Napfény' illatunkkal (ez egy ylang ylangos, ámbrás illat, kicsit mint maga az éltető, meleg napfény - sokatoknak szerelem első illatozásra :)) - gyönyörű, tömörfa tetővel A márványminta minden gyertyára kézzel kerül rá, így nincs két ugyanolyan darab - de pont ez adja a márványgyertyáink különleges szépségét. :) Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! 

5450 Ft4900 Ft / db
4900 Ft/db

Természetimádó gyertya

Egy különleges márványmintás gyertya, az éledő természet színeivel!  - Közel 250 gramm szója / repceviasz, ami akár 50 óra tiszta gyertyafényt is adhat - Ébredés illatunkkal (ami egy citromfüves, szantálfás, lágyan frissítő keverék) - egy különleges, fehér, "Anyatermészet" mintával a tetején  A márványminta minden gyertyára kézzel kerül rá, így nincs két ugyanolyan darab - de pont ez adja a márványgyertyák különleges szépségét. : Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) 

5450 Ft4900 Ft / db
4900 Ft/db

Újragyertya (kicsi)

Egy kiürült befőttes üveg lélekmelengető új élete :) 3 kanócos,  környezetbarát illatgyertyaként! 130 g tiszta szója- és repceviasz, tiszta pamut kanóccal, letisztult külsővel, fehér színben Friss narancsvirág illatunkkal (ami egy igazi üde, gyümölcsös tavaszi illat: édes narancs, egy kevés bazsalikom és egy csipetnyi ylang ylang illóolaj tiszta és természetes keverékéből készítjük) A tégelye újrafelhasznált üveg: megrendelőinktől kaptunk nagyobb mennyiséget belőlük, hogy új életet adhassunk nekik lélekmelengető gyertyaként. Alapos tisztítás után tetejüket matt fehérre festettük, a letisztultság jegyében és az üvegeket megtöltöttük élettel és illattal. :)  Egyébként szívesen készítünk a Te tégelyeidbe is gyertyát! Ha van otthon kiürült és használaton kívüli gyertyástégelyed, és/vagy hőálló üveged vagy kerámiád, hozdd el nekünk őket a pénteki átadásra/piacra! Ott megbeszéljük, milyen illatgyertyát varázsoljunk Neked belőle és 1 hétre rá hozzuk is Neked! :) Részletek újragyertyáinkról a honlapunkon: www.lelekmelengeto.hu/ujragyertyak - és ugyanitt a webshopban is leadhatod előrendelésedet, ha ebbe a tégelybe szeretnél, csak 21 illatunk közül másikat választanál hozzá! :)

3050 Ft2650 Ft / db
2650 Ft/db

Újragyertya (nagy)

Egy kiürült befőttes üveg lélekmelengető új élete :) 3 kanócos,  környezetbarát illatgyertyaként! 210 g tiszta szója- és repceviasz, 3 kanóccal, letisztult külsővel, fehér színben Reggeli szellő illatunkkal (ami egy igazi friss, virágos, nyugtató tavaszi illat: szantálfa és geránium illóolaj tiszta és természetes keverékéből készítjük) A tégelye újrafelhasznált üveg: megrendelőinktől kaptunk nagyobb mennyiséget belőlük, hogy új életet adhassunk nekik lélekmelengető gyertyaként. Alapos tisztítás után tetejüket matt fehérre festettük, a letisztultság jegyében és az üvegeket megtöltöttük élettel és illattal. :)  Egyébként szívesen készítünk a Te tégelyeidbe is gyertyát! Ha van otthon kiürült és használaton kívüli gyertyástégelyed, és/vagy hőálló üveged vagy kerámiád, hozdd el nekünk őket a pénteki átadásra/piacra! Ott megbeszéljük, milyen illatgyertyát varázsoljunk Neked belőle és 1 hétre rá hozzuk is Neked! :) Részletek újragyertyáinkról a honlapunkon: www.lelekmelengeto.hu/ujragyertyak - és ugyanitt a webshopban is leadhatod előrendelésedet, ha ebbe a tégelybe szeretnél, csak 21 illatunk közül másikat választanál hozzá! :)

4650 Ft4300 Ft / db
4300 Ft/db

Virágtál (kicsi, levendulás)

Egyszerű, színes, levendulás szépség: kis üvegtégelyünk, kis virágokkal a közepén. Kis, 100 ml-es üvegtégelyünk találkozása a színes virágainkkal - kizárólag környezetbarát hozzávalókból, 100% tiszta levendula illóolajjal. Egy kis tégelynyi nyugalom, gyönyörű külsővel :) Ezt itt lila rózsával és arany tetővel tudod megrendelni - de a honlapunkon más színekben és 21 illatunk bármelyikével előrendelheted! Természetesen, mint minden gyertyánkat, ezt is kézzel készítjük (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltjük Neked! :) Illatainkról bővebben ide kattintva olvashatsz.  

3050 Ft2900 Ft / db
2900 Ft/db