Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves termékek

Babaköszöntő-hintaló

RENDELHETŐ! A következő heti átvétellel rendelhető személyre szabható babaköszöntő ajándék kép. Keresztszemes hímzéssel készül, a rajta szereplő név és a színösszeállítás is tetszőlegesen választható.  A kép mérete 10x15 cm, a keretezett teljes méret 13x18 cm. A képkeretet lágy vonalak jellemzik, tesztelt és jóváhagyott, így gyerekszobában is használható. A műanyag előlap teljesen biztonságos és szinte fel sem tűnik, hogy ott van.

7500 Ft / db
7500 Ft/db

Babaköszöntő-tappancs

RENDELHETŐ! A következő heti átvétellel rendelhető személyre szabható babaköszöntő ajándék kép. Keresztszemes hímzéssel készül, a rajta szereplő név és a színösszeállítás is tetszőlegesen választható. Álló és fekvő formátumban is kérhető. A kép mérete 10x15 cm, a keretezett teljes méret 13x18 cm. A képkeretet lágy vonalak jellemzik, tesztelt és jóváhagyott, így gyerekszobában is használható. A műanyag előlap teljesen biztonságos és szinte fel sem tűnik, hogy ott van.

7500 Ft / db
7500 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Oroszlán (kicsi)

Július 22.-től augusztus 21.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, arany fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az éppen aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a hónap szülötteit tudd köszönteni velük. :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+3 illatainkról is ott olvashatsz bővebben.

3050 Ft2900 Ft / db
2900 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Oroszlán (nagy)

Július 22.-től augusztus 21.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az éppen aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a hónap szülötteit tudd köszönteni velük. :)  Ha másik csillagjeggyel vagy többi illatunkkal valamelyikével szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni - és az aktuális 21+3 illatainkról is ott olvashatsz bővebben.

5450 Ft4900 Ft / db
4900 Ft/db

Farmer szív

Kb. 11x11 cm-es farmer szív Csipkével és natúr színű zsinórral díszítettem, vatelinnel tömtem puhára. Kis akasztót is tettem rá. A farmer tulajdonságából adódóan a színárnyalat és a csipke iránya változó, így pontosan nem kiválasztható. A képen láthatóak közül kerül  egy a kosárba.

500 Ft / db
500 Ft/db

Gyűrűtartó párna

Ez a rusztikus gyűrűtartó párna tökéletes ajándék lehet a jegyespároknak, akik az esküvőjükön egy rusztikus és természetes hangulatot szeretnének teremteni. Ha egy olyan gyűrűtartó párnát keresel, amely illik a rusztikus stílusú esküvődhöz, akkor ez a tökéletes választás számodra! Ez a gyűrűtartó párna 21 cm x 22 cm és zsákvászonból készült, levendula illatú a bele varrt levendulától. Rusztikus és természetes megjelenése igazán stílusos a fehér csipke és a fa felírat díszítésétől.

6590 Ft / db
6590 Ft/db

Gyűrűtartó Párna Fodros

Ez a gyűrűtartó párna 18 cm x 18 cm és zsákvászonból készült. Rusztikus és természetes megjelenése igazán stílusos a fehér fodros masnik és a natúr fa felírat Mr&Mrs díszítésétől.

4390 Ft / db
4390 Ft/db

Gyűrűtartó Párna Rusztikus

Ez a gyűrűtartó párna 21 cm x 24 cm és zsákvászonból készült, amelynek rusztikus és természetes megjelenése igazán stílusos. Ha egy olyan gyűrűtartó párnát keresel, amely illik a rusztikus stílusú esküvődhöz, akkor ez a tökéletes választás számodra!  A párna díszítése egy fehér fodros masni és egy natúr fa Mr&Mrs felirat, amely tökéletesen illeszkedik a rusztikus stílusú esküvőhöz.

5490 Ft / db
5490 Ft/db

Horgolt terítő 2.

Kézzel horgolt terítő.  Minden ünnepi alkalom dísze lehet. Kitűnő ajándékötlet is! A fehér rész 100 % pamut, az arany pedig 70% polieszter, 30% fémszál. Enyhén keményített. Kézzel mosható, formára igazítás után vasalható. A négyzet alakú terítő oldalai 36 cm hosszúak.

18000 Ft / db
18000 Ft/db

Horgolt terítő 3.

Kézzel horgolt terítő.  Minden ünnepi alkalom dísze lehet. Kitűnő ajándékötlet is! A fehér rész 100 % pamut, az arany pedig 70% polieszter, 30% fémszál. Enyhén keményített. Kézzel mosható, formára igazítás után vasalható. A terítő átmérője 23 cm. 

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Horgolt terítő 4.

Kézzel horgolt terítő.  Minden ünnepi alkalom dísze lehet. Kitűnő ajándékötlet is! A fehér rész 100 % pamut, az arany pedig 70% polieszter, 30% fémszál. Enyhén keményített. Kézzel mosható, formára igazítás után vasalható. A terítő átmérője 14 cm. 

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Horgolt terítő 5.

Kézzel horgolt terítő.  Minden ünnepi alkalom dísze lehet. Kitűnő ajándékötlet is! A fehér rész 100 % pamut, az arany pedig 70% polieszter, 30% fémszál. Enyhén keményített. Kézzel mosható, formára igazítás után vasalható. A terítő átmérője 45 cm. 

22000 Ft / db
22000 Ft/db