Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Gyerekkönyvek

Eszik, iszik, játszik, alszik - mondókás füzet

Eszik, iszik, játszik, alszik - mondókás füzet

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Jakab, a lúd tatai kalandjai - mesés útikönyv

Láttad-e már Tatát, a vizek városát madártávlatból? Hogy nem? És egy lúd szemszögéből? Ha nem, most bepótolhatod. Jakab, a lúd – a családjával együtt – minden évben Skandináviából, az erdők, tavak és vulkánok hazájából érkezik Tatára, a vizek városába, hogy októbertől márciusig itt töltse a vakációját. És ha már vakáció, unalomról szó sem lehet! Jakab végigjárja a környék nevezetességeit – veled együtt. Bemutatja neked Tata csodálatos természeti adottságait és épített környezetét. Gondolom, te is szívesen kirándulnál vele az Öreg-tóhoz, az ország legjelentősebb vízi várához vagy a misztikum ígéretével kecsegtető kívánságszigetre! De megcsodálhatjátok együtt a mesebeli Esterházy-kastélyt is, és még annyi mindent. Igazán remek szórakozásnak ígérkezik ez a gyermekeknek szánt útikönyv! Tarts velünk te is!  36 oldal · puhatáblás  

3000 Ft / db
3000 Ft/db
%

Könyv csomag - Marcipán kutya és Jakab lúd

Jakab, a lúd tatai kalandjai Gyerekeknek azért ajánlanám a ludas könyvet, mert, mesés formában tudnak megismerkedni Tatával és így talán jobban megjegyzik, hogy mit láttak, az miről híres. A szülőknek és nagyszülőknek pedig azért, mert ők is tanulhatnak, kaphatnak olyan ismeretet a városról, még ha tataiak is, amit esetleg eddig még nem tudtak. Ha pedig nem Tataiak, akkor egy igazán tartalmas, izgalmas családi programot szervezhetnek az által, hogy a gyerekekkel közösen, egy mesebeli kaland keretében nézhetik meg a nevezetességeket. Ez által játszva tanulhat együtt a család és minőségi időt tölthetnek. Marcipán kutya kalandjai Egy gyönyörű őszi napon lelt új gazdára és új otthonra Marcipán, a kiskutyus. Új barátokat talált, akikkel megannyi csodás kalandban volt része. A Marcipán kutya kalandjai című mesekönyvben, a mesék stílusa magával ragadók, gyönyörű, barátságos képekkel illusztrálva a gyerekek és a felnőttek számára is igazán szórakoztató, könnyed olvasmány. Ezek a mesék olyan értékeket tanítanak óvodások számára, mint a bátorság, kitartás, erősítik a természet iránti vonzalmat, fejlesztik az érzelmi intelligenciát és a kreativitást.  

6500 Ft5500 Ft / csomag
2750 Ft/db
%

Könyv csomag - Marcipán, Jakab, Mondókás füzet

A gyerekeknek hasznosabb időtöltés, ha olvasnak, és nem videójátékokkal játszanak, vagy értelmetlen meséket néznek. Fontos, hogy olyan meséket olvassanak, amik építik a lelküket. A meseolvasás szórakoztató időtöltés mindenki számára, ami meghittebbé varázsolja érzelmi kapcsolatunkat gyermekünkkel. A mondókákon, meséken keresztül ismerkednek meg a környező világgal, az állatokkal, az évszakokkal, a természettel. Ismételgetésével gyarapodik a gyermekünk szókincse, fejlődik a képzelőereje is. Marcipán kutya kalandjai Egy gyönyörű őszi napon lelt új gazdára és új otthonra Marcipán, a kiskutyus. Új barátokat talált, akikkel megannyi csodás kalandban volt része. A Marcipán kutya kalandjai című mesekönyvben, a mesék stílusa magával ragadók, gyönyörű, barátságos képekkel illusztrálva a gyerekek és a felnőttek számára is igazán szórakoztató, könnyed olvasmány. Jakab, a lúd tatai kalandjai Gyerekeknek azért ajánlanám a ludas könyvet, mert, mesés formában tudnak megismerkedni Tatával és így talán jobban megjegyzik, hogy mit láttak, az miről híres. A szülőknek és nagyszülőknek pedig azért, mert ők is tanulhatnak, kaphatnak olyan ismeretet a városról, még ha tataiak is, amit esetleg eddig még nem tudtak. Ha pedig nem Tataiak, akkor egy igazán tartalmas, izgalmas családi programot szervezhetnek az által, hogy a gyerekekkel közösen, egy mesebeli kaland keretében nézhetik meg a nevezetességeket. Ez által játszva tanulhat együtt a család és minőségi időt tölthetnek.

7500 Ft6000 Ft / csomag
2000 Ft/db
%

Lujza, a füredi hattyú kalandos nyara

Lujza, a füredi hattyú kalandos nyara Mesés útikönyv gyermekeknek Balatonfüred Láttad-e már Balatonfüredet, a szőlő és a bor nemzetközi városát madártávlatból? Hogy nem? És egy hattyú szemszögéből? Ha nem, most bepótolhatod. Lujza, a hattyú, akinek az otthona Balatonfüred, szeret ezen a különleges nyaralóhelyen élni. Ideje többségét a Kisfaludy és az Esterházy strandon tölti. Lujza végigjárja a környék nevezetességeit – veled együtt. Bemutatja neked Balatonfüred csodálatos természeti adottságait és épített környezetét, ahol a múlt és a jelen kivételes harmóniában él együtt. Gondolom, te is szívesen kirándulnál vele a Balatonhoz, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelyére! Ellátogathattok Lujzával a füredi Anna-bálra. De megcsodálhatjátok együtt a Balatonfüred kulturális negyedében található Vaszary Galériát, a Jókai Mór Emlékházat, a Városi Helytörténeti Gyűjteményt, a Vitorlázeumot, a mesebeli Helka és Kelén játszóteret is, és még nagyon sok mindent. Igazán remek szórakozásnak ígérkezik ez a gyermekeknek szánt útikönyv! Tarts velünk te is! Jó szórakozást kíván: Kozma Ani, a szerző   8-12 éves korosztály számára ajánlott. Régi-új kulturális tér várja a közönséget a Balaton-part közelében. Lujza, a füredi hattyú kalauzol el minket Balatonfüred múltjába és jelenjébe. Szeretnél egy egyedülálló mesés útikönyvet, amiben egy hattyú lány és Balatonfüred szerepel? Akkor megtaláltad. 48 oldal · puhatáblás Szeretnéd 2021 legérdekesebb mesés útikönyvét?

3990 Ft3500 Ft / db
3500 Ft/db

Marcipán kutya kalandjai - mesekönyv

Szeretnél egy egyedülálló mesekönyvet, amelyben egy édes kiskutya és cukrászda is szerepel? Akkor megtaláltad. Az első mesekönyvem, amely Marcipán kutya kalandjairól szól. Az Epres család egy cukrászda előtt találkozik egy kiskutyával, akit hazavisznek, és onnantól kezdve megváltozik az élete. Jó helyre kerül, elkezd barátokat szerezni, akikkel különböző kalandjaik vannak. Egy gyönyörű őszi napon lelt új gazdára és új otthonra Marcipán, a kiskutyus. Az új otthon egyben új környezetet, új barátok ígéretét is magában hordozza, így történt ez Marcipán kutyus esetében is. Új barátokat talált, akikkel megannyi csodás kalandban volt része. A Marcipán kutya kalandjai című mesekönyvben, a mesék stílusa magával ragadók, gyönyörű, barátságos képekkel illusztrálva a gyerekek és a felnőttek számára is igazán szórakoztató, könnyed olvasmány. Ezek a mesék óvodások számára készültek, felhívják a figyelmet, arra, hogy a játék a gyermek „főfoglalkozása” melynek legfontosabb mozzanata az öröm. A Marcipán kutya mesék olyan értékeket tanítanak óvodások számára, mint a bátorság, kitartás, erősítik a természet iránti vonzalmat, fejlesztik az érzelmi intelligenciát és a kreativitást. Szeretnéd 2020 legszebb borítójú mesekönyvét? A könyvben 4 mese szerepel. 38 oldal · keménytáblás

3500 Ft / db
3500 Ft/db