Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
 2021.10.20

Weboldal használati tippek

 - a KISZÁLLÍTÁS lehetőségét mindig válasszátok ki, ha kéritek: igen, akkor is, ha az elmúlt összes alkalommal így rendeltetek eddig. Mindig csak az adott heti rendelést veszi a rendszer, ha ahhoz nem választottátok, sajnos nem úgy kerül be hozzánk.

 

 - ha egy bizonyos terméket szeretsz, és sokszor rendelsz, be tudod magadnak tenni 'kedvencek' közé (vagyis rendszeres terméknek), így egyszerűbb lesz mindig megtalálnod, gyorsan a kosaradba is tudod tenni - fent, a kosár ikon melletti szivecske alatt megtalálhatóak ezek a rendszeres termékek. Ehhez az adott termék lapján jobb felül a szivecskét kell csak megnyomnod. Ezt később ugyanilyen egyszerűen ki is tudod venni.

 

 - szerencsére elég sok termékünk van, így ha tudod, konkrétan mit szeretnél (pl. paradicsom) akkor a fenti menüsorban lévő keresés ikon segítségével rákereshetsz csak a paradicsom termékekre, kilistázza neked, így nem kell végigmenned a zöldség szekción ;)

 

 - tudtok beállítani magatoknak emlékeztetőt, mikor jelezzen nektek, hogy ne felejtsetek el rendelni a hétre! :) Ehhez a Profil menüpontban (jobb felül, a nevetek melletti emberke ikonra kattintva jelenik meg a Profil felirat) a Feliratkozás rész alatt kiválaszthatjátok a számotokra legjobb időpontot (nap és óra) az emlékeztető megküldéséhez.

 

 - iratkozz fel a hírlevélre, hogy biztosan ne maradj le a heti újdonságokról, egyúttal így eszedbe juttatjuk, hogy újra megnyílt a heti rendelési felület, lehet újra rendelni :) Az oldal legalján találod a feliratkozási lehetőséget.