Gerecse Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
 2020.11.19

Bemutatkozunk

A Gerecse Szatyor Bevásárló Közösség egy lelkes környezetvédő baráti társaság kezdeményezésével jött létre. Célunk hogy a helyi termékeket előállító termelőket összekössük azokkal a vevőkkel akik  a fenntarthatóságot szem előtt tartva igyekeznek fogyasztani. Hisszük, hogy a helyi termékek minél nagyobb arányú fogyasztása segíti elő a helyi gazdaság erősödését és a valódi munkahelyek létrejöttét. Minden helyben maradó forint előbb-utóbb visszatér hozzánk, és a helyi gazdaság körforgásában gazdagítja térségünket. 

Elkötelezettek vagyunk továbbá a környezettudatos módon előállított és egészséges élelmiszerek mellett, ezért a Szatyor működése során az ilyen termékeket részesítjük előnyben. A hulladékszegény vásárlást támogatjuk ezért az összekészítéseknél igyekszünk a lehető legkevesebb hulladékot termelni. Többször használatos, textil zsákokat, szütyőket, mosható üvegeket használunk.  Közösséget szervezünk, ez adja kezdeményezésünk lelkét. Közösségünk tagjai a vásárlók, a termelők és a rendszer működését biztosító lelkes csapatunk.  

A közösség működését egy webáruház segíti, ahol a Szatyor termelők termékei közül vásárolhatnak a vevők. Az előrendeléseket minden szerdán 12:00 óráig kell leadni. A rendszer a rendeléseket eljuttatja a termelőkhöz, akik a pénteki átadási napra elhozzák a rendelt termékeket. Csapatunk pénteken vevőnként névre szóló ládikát állítanak össze a rendelések alapján, melyet a vevőknek délután házhoz szállítunk vagy átvehetnek átadópontunkon. 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

Ha vevőként szeretnél csatlakozni, regisztrálj honlapunkon, és már vásárolhatsz is! Ajánljuk figyelmedbe facebook oldalunkat is, érdemes kedvelned, illetve követned!
Ha termelőként csatlakoznál, írj e-mail címünkre: gerecseszatyor@gmail.com !